Gered

Hoe nu verder?

Je bent nu een pasgeboren kind van God geworden. Ieder kind moet eten om te groeien.

Dit zijn 5 belangrijke ingrediënten die je nodig hebt om te groeien:

1) Lees je bijbel. Je bent nu een kind van God geworden en om te groeien heb je voedsel nodig. dat kan door dagelijks een stukje uit de bijbel te lezen. Heb je geen Bijbel? Klik dan hier om er eentje gratis te ontvangen: Begin niet bij het begin, maar in het Nieuwe Testament. Het vierde boek, Johannes geheten, is een mooie start. Op de Bible app vind je ook leuke leesplannen, die je kunnen helpen om de Bijbel te ontdekken

2) Bid elke dag. Het is een bekend zondagsschoolliedje, maar nog steeds waar. Om te groeien in je relatie met de Here God is het goed om met Hem te praten. Je kunt gewoon met Hem praten zoals je met bijvoorbeeld je Vader praat. Je mag Hem ook Vader noemen. Je kunt Hem ook alles vragen. En als je stil bent kun je zelfs Zijn stem verstaan!

3) Laat je dopen. In de bijbel staat dat dopen hetzelfde is als onderdompelen. Je wordt dan als het ware begraven met de Here Jezus en staat weer met Hem op. Om het nieuwe begin wat je hebt gemaakt te bezegelen is het een belangrijke stap!

4) Zoek een gemeente of een Groeigroep die bij je past. Misschien hebben de mensen die met je gebeden hebben je uitgenodigd voor een dienst in hun gemeente. Gewoon gaan! Ze eten je niet op! Ze hebben het beste met je voor! Maar je kunt gewoon eens ergens vrijblijvend gaan kijken, maar vraag of de Here je helpt om de gemeente te vinden die bij je past.

5) Vertel anderen over Jezus. Zeg dat je een keuze voor Hem hebt gemaakt en dat ze dat ook moeten doen. 

Voel je vrij om ons te mailen als je vragen hebt of bel ons. Dan krijg je wel een voicemail waarop je kunt inspreken en zullen wij, of mensen namens ons met je contact opnemen.

 

 

Gods zegen

www.gered.info

Arie